Siste skoledag på Adrian High School

Ja, så var det siste skoledag da.. Er fantastisk å ikke tenke lekser, sure lærere, innleveringer, stå opp tidlig for å dra til skolen. Men igjen så er det veldig trist å tenke på at det faktisk er over også. Startet dagen med å ta en eksamen. Jepp, matte eksamen. Eller, den var lett da, så jeg vil heller kalle det en prøve. Så måtte jeg ha framføring i andretimen. Men fra der av gikk det bare oppover. Tredjetimen spilte vi spill for å "feire" at det var min siste dag. Det er en sophomore-klasse, så jeg er den eneste som er senior i den klassen, så vi hadde det så gøy. Fransklæreren er seriøst min favoritt. I lunsjen så dro alle som er seniors ut i skolegården for å grille, slappe av og kose oss. Vi ble der for godt et par timer. Det er så koselig, og jeg kommer virkelig til å savne kullet der. Sukk. Uansett, for å forberede oss til senere på dagen, så dro vi over til Taylor's for å fylle vannballonger. (Og selvfølgelig så måtte nesten alle poppe og alt vannet rant ut mens vi kjørte med de da...) Da alle var fylt opp så dro vi tilbake til skolen. Litt småsure for at alle hadde begynt vannkrigen, men det gikk fort over. Hele trinnet hadde tidenes vannkrig med vannballonger! Alle var over alle kanter og det var sinnsykt gøy. Fin måte å avslutte high school på. 

Etter skolen var ferdig så hadde vi egentlig ikke noe å gjøre, så Taylor og jeg kjørte til Sam's hus for å chille en stund. Litt triste over at det var siste skoledag, men også veldig glad for at det var sommerferie. JA, du kan sikkert skjønne at det var veldig bittersweet det å avlsutte high school. MEN NÅ ER DET SOMMER. 

Noen av the senior class of 2k14


Neto, Paige, meg, Ian og Feri<3


Hahaha, Khayman. 


Sam


Ricardo<3333

Dynket og våt. Taylor, Paige, JD og meg. 


Paige og meg.Taylor<3

Justice

Taylor og Filipe.

For en fantastisk dag! 

-Sara Bremnes
#utveksling 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Orkdal

Hei! Mitt navn er Sara og er 16 år. Jeg skal på utveksling i USA skoleåret 13/14. Jeg skal bo i Adrian, Michigan. Og reiser med Explorius/CETUSA. Hold deg oppdatert om søknadsprosessen og etterhvert hverdagen min over dammen!


    Hei! Mitt navn er Sara og er 16 år. Jeg skal på utveksling i USA skoleåret 13/14. Jeg reiser med Explorius/CETUSA. Hold deg oppdatert om søknadsprosessen og etterhvert hverdagen min over dammen!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Om meg Søknadsprosessen Tankespinn Tips Turer

Arkiv

Oktober 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012

hits